Pizzeria Rimini

Pizzeria Rimini grundades år 1971 i Motala. Restaurangen bytte sedan ägare år 1994 och har sedan dess drivits utav samma ägare som idag. Pizzerian har alltid legat på samma plats som den idag gör. Ni hittar oss på Storgatan 35 i Motala.
Pizzerian ägs idag utav Abboud Abdulahad.

Pizzeria Rimini

Vi är idag 10 stycken anställda som jobbar för 7 dagar i veckan för att kunna servera den bästa maten, samt vara den bästa pizzerian i Motala kommun. Denna vision är vi säkra på att vi redan uppnått, och jobbar ständigt med att bevara och utveckla varje dag.
Våra framtida visioner är många, och vi jobbar ständigt med att förbättra dig just dig
Pizzeria Rimini ägnar sig åt matlagning av olika typer av matlagning. Som exempelvis en mängd olika varianter av pizzor, kebab, kyckling, pasta, ris, pommes, sallad m.m.

Pizzeria Rimini

Vi tillagar alltid våra pizzor med kärlek och passion. Våran pizza deg är egengjord och färsk. Vi bakar våran deg med bra och hållbara ingredienser. Degen bakas ny varje morgon, så ni kan alltid räkna med att degen är av hög kvalité och färsk. Rester som blir över varje dag, går antingen till komposten eller till eget bruk. Så ni kan lita på att ni aldrig äter gammal eller tidsförbrukad pizza deg. Likaså är våran populära kebabsås egengjord i vårat kök. Vi tillagar våran sås inför varje pass för att få en så god färsk kebabsås som möjligt.

Pizzeria Rimini

Vi har nyrenoverade och rymliga lokaler för att du ska känna dig som hemma. Vi ser gärna att du avnjuter din måltid inne hos oss, och vi tar självklart inget extra betalt för att du ska äta hos oss. Vi serverar dig din mat så allt du behöver göra är att slå dig ner vid ett bord och vänta på din mat. 
Vi ser alltid till att du kommer till ett rent och fräscht bord med rena bestick och glas. Vi städar alltid efter att gäster har ätit. Detta gör vi genom att skura bord och sittplatser samt noga diska alla bestick, glas och tallrikar.